„Probudi se“: Šta kad vam kuhinju poseti kraljevska kobra

Društvo 13. jun. 202009:19 > 11:11
Podeli:
Foto: NOVA S

Ove subote jutarnji program NOVS S svoje gledaoce odveo je čak u - Kambodžu. Tamo živi Aleksandar Petrović sa suprugom Blankom Bartosovom, a kako su, silom prilika, postali žitelji ovog dela svega, gledaocima je otkrio Alaksandar u uključenju uživo iz ove azijske zemlje.

Dvoje supružnika su, seleći se sa Malte u Vijetnam uoči pandemije koronavirusa, zastali u Kambodži, jer je zemlja njihovog krajnjeg odredišta u međuvremenu zatvorila granice.

Aleksandar je svojim objavama na jutjub kanalima postao poznat u javnosti. Bez obzira da li trese drvo papaje ili juri kraljevsku kobru, prizori iz daleke zemlje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Uz prikazan snimak hvatanja otrovnice, koju je celo selo došlo da vidi, Aleksandar je ispričao kako se sve odigralo:

„Zmija je bila u kuhinji. Nije nam bilo svjedno. Baš sam završio pravljenje palačinki, pretpostavljam da je došla u goste da se počasti“, smeje se Aleksandar.

Kaže, prvo su mislili da je piton, ili boa. Ne očekuješ baš da je takva zmija, te veličine, toliko blizu da postoji…

„Kad smo videli šaru, guglali smo, i shvatili da je kraljevska kobra. Samo smo izašli napolje. Iako su bili prvi dani izolacije, pola sela nam je došlo u kuhinju da vidi zmiju…“, priča Aleksandar.

Supružnici uživaju u ovoj egzotičnoj azijskoj zemlji, ali ne planiraju da ostanu da žive u Kambodži.

„Ramišljamo o nastavku avanture za Vijetnam, sve zavisi od otvaranja granica. Čekamo 1. jul,  razmišljamo i o povratku u Evropu“, navodi Aleksandar Petrović.

Na kraju uključenja, Aleksandar je javno uputio podršku ljudima koji danas ispred Vlade Srbije protestvuju za očuvanje naših voda i zemlje.

„Čuvajte prirodu“, poručio je Aleksandar iz daleke Kambodže.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar