Foto: Shutterstock

"Srbija Voz" saopštio je danas da je došlo do privremene izmene organizacije saobraćaja vozova za prevoz putnika na niškoj pruzi zbog saniranja posledica udesa dva teretna voza u stanici Ralja.

Vozovi koji iz Beograd Centra za Niš polaze u 5:58, 7:34 i u 17:32 časova, kao i vozovi koji iz Niša za Beograd Centar polaze u 06:39 i u 17:20 časova, saobraćaće do i od stanice Mladenovac.

Za putnike ovih vozova biće organizovan autobuski prevoz na relaciji Beograd Centar-Mladenovac-Beograd Centar.

Voz koji iz Beograd Centra za Niš polazi u 13:16 časova, za Lapovo u 19:50 časova, kao i vozovi koji iz Niša za Beograd Centar polaze u 7:30 i u 12:30 časova, i iz Lapova za Beograd Centar u 3:50 časova, saobraćaće do i od Mladenovca.

Voz koji iz Beograd Centar za Niš polazi u 4:05 časova, kao i voz koji iz Niša za Beograd Centar polazi u 15:53 časova, neće saobraćati.

Takođe, vozovi iz sistema BG:Voz na relaciji Beograd Centar-Mladenovac-Beograd Centar, neće saobraćati dok se ne otklone smetnje na infrastrukturnim kapacitetima.

Sve dodatne informacije o polascima i ceni karata mogu se naći na sajtu www.srbvoz.rs , kao i na fejsbuk stranici „Srbija Voz“ a.d., navodi se u saopštenju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar