Nela Bunčić. Foto: Zoran Mirčetić

Da li ste želeli da pripremite svoje telo za ovo leto? Da li vam fali motivacije za tako nešto? Da li ne znate odakle da krenete? Ako su vaši odgovori DA na ova pitanja, onda je izazov #MinutDoLeta pravi za vas.

Nova humanitarna platforma treniraj i doniraj ima za cilj da vas pokrene, zabavi, ali i napravi ovaj svet boljim mestom za život. Prvi izazov #MinutDoLeta počinje u četvrtak 13.05. i traje do
ponedeljka 21.06. U tom periodu planirana su četiri lajv treninga nedeljno, preko zatvorene Fejsbuk grupe i saveti i recepti nutricioniste. Da biste ušli u grupu treba samo da uplatite novac za lečenje malog Gavrila Đurđevića i imate dobru volju. Gavrilo je osmomesečni dečak koji boluje od spinalne mišićne atrofije, retke bolesti koja se leči najskupljim lekom na svetu, košta 2,1 milion dolara.

Minimalna cena pristupa programu je 4.000 dinara, dok je za ljude iz dijaspore prijava 40 evra, novac se uplaćuje direktno na žiro račun malog Gavrila.

Prijava se vrši preko mejla [email protected] na koji je potrebno poslati sledeće
– Potvrdu o uplati na račun malog Gavrila
– Link vašeg Fejsbuk profila
– Vašu mejl adresu

Korisnici programa po prijavi postaju deo zatvorene Fejsbuk grupe gde će se održavati treninzi uživo, međusobno motivisati i savetovati o ishrani.

Priključite se izazovu #MinutDoLeta i uradite to za sebe, za njega i za sve nas.
Trenirajte i podržite život! Srcem za Gavrila!

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar