Foto: NOVA S

Da li je Srbija jedina oaza u regionu kada je u pitanju koronavirus i dokle će to biti? Zašto se ponovo spominje uvođenje vanrednog stanja? Ima li krizni štab legitimitet? Na sva ova pitanja, u emisiji "Među nama" odgovarao je član Kriznog štaba Dr Predrag Kon.

Na pitanje voditeljke Rade Đurić, da li je kada je video da su određene kolege smenjene, posebno na VMA , ali i na drugim mestima, razmišljao da li to može biti zbog toga jer su bili nezadovoljni radom Kriznog štaba čiji je i on član, Kon je rekao:

„Iskreno rečeno, ja takav način razmišljanja nemam, ali to ne znači ništa. Inače, što se tiče svih kolega koji su u Udruženju ‘Ujedinjeni protiv Kovida’, apsolutno ih smatram kolegama i nikako ih ne smatram ni u koj situaciji nekim protivnicima, neprijateljima  i njihov poziv smatram vrlo korisnim, s tim da oni pozivaju na epidemiološke mere koje treba da se nastave i sporove. Prema tome, u tom smislu, bez obzira što je bilo pojedinačnih članaka da mi nismo na istoj strani i da se potpuno razlikujemo, neke njihove kritike jednostavno odbijam, mislim da su miljama daleko od istine vezano za neka ubeđenja….“, rekao je između ostalog Kon.

O čemu je još doktor Kon govorio u emisiji „Među nama“ pogledajte u video prilogu:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar