U prazničnom trobroju novina "Nova" pročitajte: Najveće afere junaka iz SNS koje se čuvaju u fiokama; Profesor Šoškić poručuje: "Svaka prognoza Narodne banke o inflaciji se pokazala kao netačna"; Saznajte i kojih pet biznisa možete da pokrenete iz svoje sobe.

Za ljude bliske naprednjacima važan samo sud partije: Junaci afera iz SNS u fiokama, na sigurnom

Nepoznanica je da li će odgovarati i za šta Slaviša Kokeza, Zoran Babić, Milorad Grčić i Nemanja Stajić

Kako su kamate najvećeg dela kredita koji se odobravaju u Srbiji vezane za kretanje euribora, treba biti vrlo obazriv prilikom zaduživanja, kaže u intervjuu za „Novu“ dr Dejan Šoškić, profesor Ekonomskog fakulteta i bivši guverner Narodne banke Srbije (NBS). Razlog za to su moguće promene euribora i kursa koje mogu da smanje sposobnost redovnog izmirivanja kreditnih obaveza dužnika.

Srećka i njegovog druga Darka zatekli smo u radionici Građevinske škole kako gletuju: U moleraju je naša budućnost,od ovoga može lepo da se živi

Iako je moler dobro plaćen, njega je u Srbiji teško naći. A ako ga i pronađete, morate da čekate na termin makar tri meseca

Celokupno bogatstvo i imovina Željka Ražnatovića do danas nisu zvanično popisani i tačno utvrđeni:

Misterija Arkanovog trećeg sefa

Pored trezora s milionima maraka u kešu, koji je imao u prostorijama „Obilića“, i drugog u kom je čuvao nakit i dragocenosti u svojoj kući, o sadržini trećeg iz Komercijalne banke do danas kolaju razne priče, uprkos tome što je zvanično otvoren još 2014.

Posle dva MVP priznanja u NBA ligi obično sledi šampionska titula: Jokić „skida“ Janisovu i Karijevu foru

Srpski centar je sve dalje od titule za najkorisnijeg igrača u najjačoj ligi sveta i trebalo bi da se desi nezapamćeni preokret da je osvoji treći put uzastopno.

Redakcija lista „Nova“ želi vam srećne uskršnje praznike.

Bonus video: Zašto je Tadić razbesneo Grčića