Foto: Nova.rs

Prema poslednjem Izveštaju Zavoda za javno zdravlje Kraljevo, od 162 testirane osobe na koronavirus, pozitivno su čak 72 osobe.

Kako je saopšteno, od 85 testiranih sa simptomima Kovida 19, pozitivno je čak 65, dok je od 77 testiranih po drugim indikacijama kao što su zdravstveni radnici, putovanja ili zbog hospitalizacije, pozitivno 7 osoba.

Od početka epidemije, prema informacijama Zavoda za javno zdravlje Kraljevo, ukupan broj registrovanih osoba pozitivnih na koronavirus koji izaziva bolest Kovid 19, do danas je 2.131.

Od poslednjeg izveštaja, sa teritorije grada Kraljeva, u Opštoj bolnici „Studenica“, od bolesti Kovida 19, preminula je još jedna osoba, tako da su od početrka epidemije, ukupno 44 osobe, preminule od posledica koronavirusa.

U Opštoj bolnici „Studenica“ hospitalizovano je 39 pacijenata koji se leče od Kovida 19, od čega je sedam pacijenata na intenzivnoj nezi. Tokom protekla 24 časa primljeno je troje, a otpuštenih pacijenata nije bilo. U istom periodu u Kovid ambulanti je urađeno 35 pregleda.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar