Foto: Nova.rs

Žena čije lice vidite na naslovnoj strani novina Nova zove se Jadranka Sekarić i 22. jula će napuniti 45 godina. Tog dana će izgubiti poslednju priliku da preko vantelesne oplodnje postane majka. To joj je onemogućila Vlada Srbije, koja je promenu granice VTO sa 43 na 45 godina najavila pred izbore, pa obećanje pogazila.

Jadranka kaže ovako:

„Iz RFZO su još 28. marta, samo sedam dana pred izbore, najavili pomeranje starosne granice za ulazak žena u proces VTO sa 43 na 45 godina. Od tog dana do danas, ova ‘odluka’ nije ozvaničena“. Državo ne trguj potomstvom, to nam je sve u životu“, rekla je ona, kroz suze. 

Njenu kompletnu ispovest možete da pročitate danas u izdanju novina Nova.

Osim toga, čitajte i:

Kompanija iz Majamija je u igri za kupovinu EPS, saznaje „Nova“. Reč je o firmi „UGT Renewables LLC“ koja se bavi izgradnjom postrojenja iz oblasti obnovljivih izvora energije.

„Ta američka kompanija je viđena za budućeg strateškog partnera. Saradnja već postoji, a počela je pre desetak meseci“, tvrdi izvor „Nove“ u EPS-u.

U verovatno najjeftinijem gradu na Balkanu, u Pirotu, kugla sladoleda košta 20, a mekika od pola metra 50 dinara. Veliki broj turisti iz Bugarske dolaze vikendom i obilaze kafane, ali i mesare i prodavnice u kojima prazne rafove.

Film o 40 godina grupe „Električni orgazam“, pod nazivom „Evo sada vidiš da može“, koji će sutra biti prikazan u amfiteatru Doma kulture Studentski grad, sniman je duže od dve godine i traje 147 minuta.

„Zadovoljan sam jer film drži pažnju od početka do kraja“, kaže osnivač i frontmen grupe Srđan Gojković Gile.

Saznajte kako izgleda najbolji tim srpskih fudbalera bez obeštećenja i koje kostime nose svetski poznate lepotice.

Potražite svoj primerak novine „Nova“.

BONUS VIDEO: TOP 5 fakulteta sa kojima odmah nalazite posao

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare