Novine “Nova” prenose izjavu funkcionera Narodne stranke Zdravka Ponoša da bi razmislio o tome da bude zajednički kandidat opozicije za predsednika Srbije ukoliko bi se opozicione stranke odlučile da zajedno izađu na izbore. Ponoš ocenjuje da je stanje u Srbiji takvo da predsednička kandidatura ne bi smela da bude samo deo ostvarenja nečijih političkih ambicija.  "Neću da budem ni čip u nekom međupartijskom nadgornjavanju“, rekao je Ponoš.

Pod naslovom “Kupus duplo skuplji, skočile cene mesa, ulja i goriva” list piše o tome da je kućni budžet građana na udaru talasa poskupljenja.

“Nova” objavljuje da je samo u oktobru ove godine 1.721 osoba umrla od kovida 19, uz ocenu da su “masovno ubistvo” reči kojima se može opisati kovid politika u Srbiji.

List piše i o tome šta sve Tužilaštvo krije o smrti advokata Vladimira Cvijana.

“Nije ratno stanje, ali jeste vreme gušenja slobode” kaže za “Novu” glumac Slobodan Beštić.

“Nova” je ekskluzivno, uz pomoć Milana Radulovića Laće sina Marine Tucaković, zavirila u svesku pesama nedavno preminule autorke, poznate po nekim od najvećih hitova bivše Jugoslavije.

Pod naslovom “Muke za Portugal, Mitrović i Vlahović 26 puta u metu” list piše o sjajnoj formi srpskih golgetera pred meč odluke.

List najavljuje za sredu 3. novembar poseban enigmatski dodatak na 16 strana pod nazivom Skandinova.

BONUS VIDEO: Anketa: Kako ćete potrošiti 30 evra pomoći

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare