Foto: printscreen Instagram/moj_beo_grad

Protekle noći Beograđani su uglavnom proveli u svojim kućama dok je u silikonskoj dolini policija, sudeći po snimku s Instagrama, zaposela jedan kafić. Koji ne radi. Osim ako niste policija.

Video niza nepropisno parkiranih policijskih automobila ispred kafića u Strahinića Bana i kafića punog policajaca osvanuo je na Instagram profilu moj beo_grad. Snimak je napravljen oko ponoći, a u jednom delu videa jedan muškarac izlazi iz kafića i pita devojku koja sve snima – šta ti treba.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

U nekoliko komentara se vidi da se ova stvar, u toku važenja aktuelnih mera, dešava svako veče.

Pročitajte još:

Osim komentara u kojima se masovno negodovalo, bilo je i onih koji su stali u odbranu policajaca.

„Imaju i oni dušu pa da odmore. Bolje gledajte svoja posla“, „Od svih vrsta najviše mrzim cinkaroše. Ako ti smeta to što nas zatvaraju kao stoku onda izađi, protestvuj, piši uradi nešto povodom toga a ne kao one propalice što se raduju ako komšiji crkne krava. Ne donosi ta policija te glupe mere“, neki su od komentara.

Jedan od najduhovitijih je ipak bio onaj – prijavi ih policiji pa čekaj.

Aktuelne mere propisuju da ugostiteljske i trgovinske firme, restorani, kafići i barovi, klubovi, tržni centri, igraonice, kladionice, prodavnice i svi drugi prodajni objekti, kozmetički, frizerski i saloni lepote, fitnes centri, teretane i vežbaonice, spa centri i bazeni radnim danima mogu da rade do 17 sati. Od petka u 17 sati do ponedeljka u pet ujutru ovi objekti su proteklih vikenda bili zatvoreni.

 

Bonus video:

 

 

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar