Foto: Politika

Najstariji dnevni list u Srbiji odlučio je da izmeni već spremnu naslovnu stranu, nakon što je na njoj objavljena vest da je Belivuk spreman da svedoči o povezanosti režima sa slučajevima ubistva Olivera Ivanovića, Vladimira Cvijana i rušenja u Savamali, rekao je Borko Stefanović, zamenik predsednika Stranke slobode i pravde.

„Kad su shvatili koliko je otkrivanje istine o ovim slučajevima štetno po režim i ljude koji suštinski uređuju ‘Politiku’, brže-bolje su skinuli ovu vest sa naslovne strane i stavili, naravno, Vučića“, navodi Stefanović.

Zbog toga, kako kaže, „malobrojni čitaoci Politike ponovo su ostali uskraćeni za makar i naznaku istine o tome koliko je režim u Srbiji povezan sa Belivukovom grupom i obavljanja prljavih poslova, poput Savamale i ubistava Ivanovića i Cvijana“.

Prema njegovim rečima, pokušaj sakrivanja istine od građana neće im proći a sramota na „Politici“ je već tolika da su samo „potvrdili istu matricu i ponašanje kao i ostali režimski tabloidi“.

Kako je zaključio, činjenicu da je Vučićev režim skoro sve medije pretvorio u „fabričke novine sa uredništvom na Andrićevom vencu“, građani mogu promeniti 3. aprila, na predstojećim izborima.

BONUS VIDEO Ko je rušio u Savamali?

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare