Vakcinacija Ušće šoping centar
Vakcinacija Ušće šoping centar. Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Posle "Promenade" u Novom Sadu, od danas građani mogu primiti vakcinu i u beogradskom tržnom centru "Ušće". Naši reporteri zabeleželi su i prve redove za vakinaciju u ovom šoping molu. Prvih 100 vakcinisanih osoba dobijaju po vaučer u vrednosti od 3.000 dinara za kupovinu u ovom tržnom centru.

Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Mirsad Đerlek rekao je za RTS da država svakom pojedincu želi da približi vakcinu na lako dostupnim vakcinalnim punktovima.

Prema njegovim rečima, vakcinalni punkt u tržnom centru „Ušće“ biće otvoren danas od 9 do 20 časova, a od sutra če radno vreme biti od 12 do 20.

Sve vakcine su dostupne na tom punktu, kaže Đerlek, i dodaje da se Beograd približava na procentu od 50 odsto građabna koji su primili drugu dozu.

„Hajde da svi zajedno pokažemo odgovornost, tako što ćemo iskoristiti milionske doze vakcina koje imamo i maksimalno se odazovemo masovnoj vakcinaciji, i do leta se vratimo normalnom životu“, rekao je Đerlek.

Naveo je da je izuzetno lep gest predsednika Aleksandra Vučića da građani koji su vakcinisani dobiju dodatnih 3.000 dinara pomoći.

Vakcinacija Ušće šoping centar. Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Očekuje da će struka na današnjem Kriznom štabu doneti doneti dobru odluku.

Vakcinacija Ušće šoping centar. Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare