Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Na društvenim mrežama podigla se velika prašina kada je jedan korisnik Tvitera napisao da je za tri nepuna dana u garaži na aerodromu Nikola Tesla platio 20.400 dinara. Nova.rs istražila je u čemu je caka i da li mesto u garaži na aerodoromu zaista toliko košta.

„PLJAČKA najgore vrste. Parking garaža Aerodroma Tesla. 20.400 za nepuna 3 dana, 6.900 dan, bez obaveštenja, bez upozorenja. PODELITE da se ne bi još neko zaje..o!!! Nemam reči kojima bih opisao tu otimačinu. Za podsećanje, prethodno je bilo 3.200 za sedmodnevnu kartu“, napisao je ovaj korisnik Tvitera i postavio fotografiju računa.

Najpre smo kontaktirali Parking servis, ali su nam rekli da, što se tiče parking mesta Aerodrom Nikola Tesla, to nije u njihovoj nadležnosti.

Zatim smo pozvali broj telefona koji se nalazi na računu čiju je fotografiju postavio ogorčeni tviteraš, međutim, broj je isključen.

Kako smo videli na sajtu Aerodorom Nikola Tesla Parking, usluga parkiranja U GARAŽI plaća se po započetom satu, pre preuzimanja vozila, gotovinski (u dinarima) ili putem platne kartice.

Pogledajte cenovnik:

Cenovnik garaža Foto:beg.aero

Dakle, ako parktirate automobil u garaži na aerodromu, imajte u vidu da će vas to papreno koštati.

***

BONUS VIDEO: Najava Novine NOVA za 19. April

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare