Ilustracija: N1/Shutterstock/SC Image/www.hollandfoto.net

Srbija je već nekoliko dana pod udarom toplotnog talasa koji je pogodio Stari kontinent, a "pakleno" iskustvo osetili su i putnici u vozu na relaciji Beograd - Bar.

Putnici u vozu broj 433, broj kola 469, koji je krenuo juče iz Beograda za Bar putovali su, kako nam tvrdi čitateljka Nataša, bez klime.

„Klima nije radila tokom čitavog putovanja“, žali nam se Nataša, koja ističe da je u tom trenutku u Beogradu bilu blizu oko 40 stepeni, a da je subjektivni osećaj u vozu, po njenim navodima, bio skoro deset stepeni više nego napolju.

„Pravo je čudo da nikom nije pozlilo. Bilo je mnogo male dece, a i starijih ljudi. Prozori nisu mogli da se otvore“, opisuje svoje iskustvo putovanja ovim vozom Nataša, za koje kaže da je bilo „pakao“.

To nije bio jedini problem sa kojim su se putnici suočili na ovom putovanju, Nataša nam navodi da je do problema došli i oko rezervacije sedišta, jer su se prodavale karte sa i bez rezervacija, pa je došlo do rasprava oko mesta za sedenje.

„Karta bez rezervacije ne znači da putnik treba da stoji. Zašto onda ne zabrane ulazak bez rezervacije“, pita se naša čitateljka.

Ona dodaje da je, pored paklenog vremena, mnogo ljudi moralo da stoji tokom putovanja, a našoj sagovornici su na kraju policijaci ustupili mesto.

„To je bilo putovanje iz pakla“, ocenjuje naša čitateljka.

Portal Nova.rs je poslala pitanja i kompaniji „Srbija voz“, ali do objave teksta nismo dobili odgovore.

BONUS VIDEO – Rad na visokim temperaturama

Pratite nas i na društvenim mrežama:
Facebook
Twitter
Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare