U Katanićevoj ulici na Vračaru planira se izgradnja nove stambeno-poslovne zgrade, a biće srušeno čak šest objekata – dok će dvorišna zgrada od svega tri sprata, po svemu sudeći, biti potpuno zagrađena. U neposrednom komšiluku ovog gradilišta žive legendarna glumica Mira Karanović, mladi beogradski DJ i Jelena Popović, samohrana majka i vlasnica brenda "Ljubav, vera. Oni strahuju da će im nova višespratnica upropastiti živote, ugroziti bezbednost i da će ostati "zabetonirani".

Nova.rs danas je obišla lokaciju u Katanićevoj 6 gde nastaje nova zgrada, gde je kamerom i foto aparatom zabeležila kako sve izgleda.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Novu višespratnicu će podići firma „Huventud“, vidi se iz urbanističkog projekta od 1. avgusta, a zanimljivo da su vlasnici ovog preduzeća Luka Bogdanović (90 odsto) i Milenko Tepić (10 odsto). Planirano je da ima 27 stambenih jedinica, četiri poslovna apartmana, dva lokala i 43 parking mesta. Kako pomenuti zabrinuti stanari dvorišne zgrade pored objašnjavaju, visina ovog stambeno – poslovnog objekta biće trideset metera, i ono što je još gore, biće i između 10 do 15 ukopavanja.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare