„Ovako izgledaju napredni putevi u naprednoj Srbiji“

Društvo 29. jan. 202122:28
Podeli:
Foto: Printscreen; Dušan Marković, BUNT

Predsednik udruženja Bunt iz Jagodine Dušan Marković, otišao je na deonicu puta od Kragujevca do Batočine, gde je pre nekoliko dana pod naletom klizišta propala cela jedna traka. Ovaj put dužine 25 kilometara rađen je čak 16 godina, a na njega je, kako kaže Marković, potrošeno više desetine miliona evra.

Magistrala od Kragujevca do Batočine, dugačka 25 kilometara, građena je i pripremana čak 16 godina, da bi krajem oktobra prošle godine konačno bila otvorena. Ipak, kao što često biva u Srbiji, ma koliko dugo trajali i pripremani neki radovi, to nije garancija da će oni biti kvalitetno urađeni.

Marković navodi da je nemarom putara i pod naletom klizišta cela jedna traka propala, što se vidi iz snimka udruženja BUNT.

„Ko je odgovoran za klizište? Ko je odgovoran za ono što se ovde dogodilo? Ko je odgovaran za ovakav nemar? Ko će snositi konsekvence za sve ovo što se pre par dana dogodilo“, rekao je Marković.

On je naveo da je neko ovde mogao da izgubi glavu.

„Mi ovde imamo asfalt koji jednim dodirom ruke možemo da polomimo. Da li je ovo asfalt koji košta više destina miliona evra? Da li ovi radovi i ovaj put vrede toga da se 16 godina gradi ova deonica puta od 25 kilometara. Šesnaest godina radimo deonicu puta koja spaja Kragujevac i Batočinu i autoput E 75 i kada se sve to završi, evo kako izgledaju napredni putevi u naprednoj Srbiji, koja se gradi našim novcem“, zaključio je on.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar