Foto: Nova

TV Nova je u potrazi za takmičarima novog uzbudljivog kviza znanja – Joker! Reč je o dinamičnoj emisiji koja donosi novi izazov svim ljubiteljima kvizova da pokažu svoje znanje i osvoje vredne novčane nagrade.

U kvizu Joker takmičar se suočava sa 12 pitanja i ima četiri ponuđena odgovora kod svakog. Novčane nagrade koje takmičar može osvojiti raspoređene su po lestvicama, od najniže do najviše sume koja iznosi fenomenalnih milion dinara.

Na samom početku igre takmičar dobija 7 Jokera koje može koristiti kad god želi, a svaki upotrebljeni uklanja jedan ponuđeni, netačan odgovor. Ipak, ukoliko takmičar netačno odgovori na neko pitanje, oduzima mu se tri Jokera. Kad takmičar ostane bez Jokera, svaki netačan odgovor oduzima mu tri lestvice novčanog iznosa.

U bilo kom trenutku tokom igre takmičar može iskoristiti i Super Jokera, kada mu prijatelj pomaže da odgovori na pitanje.

Tu je i Bonus Joker – pomoć koju takmičar može iskoristiti nakon 6. pitanja, ukoliko je potrošio nekog od Jokera. Tada se otvara set brzih pitanja, sa dva ponuđena odgovora na svakom, na koje takmičar ili njegov prijatelj odgovaraju uz vremensko ograničenje. Tokom ove brze igre, svakih pet tačnih odgovora vraća jednog Jokera.

Takmičar takođe ima pravo da odustane, ali isključivo na 12. pitanju. Pre toga, mora odgovoriti na sva pitanja.

Joker je kviz za hrabre, za one koji žele da se zabave, unovče svoje znanje i osvoje srca gledalaca.

Svi zainteresovani za učešće mogu se prijaviti OVDE.

O kvizu Joker

Kviz Joker razvio je kreator nekoliko hit formata kompanije Global Agency. Emisija je postigla veliki uspeh u Portugalu sa više od 1100 epizoda na RTP-u i Francuskoj sa više od 400 epizoda na France 2. Format je prvobitno emitovan na turskom javnom servisu TRT u preko 100 epizoda. Emisija je takođe stekla veliku popularnost u Poljskoj, Španiji i Sloveniji, a od ove godine se emituje i u Hrvatskoj na Nova TV. Global Agency najavljuje da će 2024. biti godina Jokera i da će kviz biti emitovan u više od 10 zemalja.

Ne propustite priliku da budete deo ove fenomenalne avanture na TV Nova. Prijavi se jer ako znaš – osvajaš!

Televizija Nova u Srbiji se može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije Total TV bilo gde u Srbiji.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar