vanja malović
mala Vanja Foto:printscreen

Pavle Malović, otac male Vanje, rekao je Nova.rs nakon što je objavljeno da je sakupljen novac za Vanjino lečenje, da ona sada treba da uradi analize u Srbiji i da onda čekaju termin.

„Moja Vanja treba da uradi ovde neke analize koje onda šaljemo i čekamo da nam bolnica odgovori kada bi trebalo da bude najbliži taj termin kada će moći da dobije tu terapiju“, kaže otac male Vanje.

On se zahvalio svima koji su pomogli da se sakupi preostali iznos za Vanjino lečenje.

„Hvala vam i zahvaljujemo se svima. Borba tek treba da počne i lečenje, ali je završen taj prvi korak“, navodi za naš portal Pavle.

On dodaje da nije odmah znao da je novac prikupljen za lečenje, već da je njegov brat bio u kontaktu sa fondacijom koja je sakupljala finansijska sredstva.

„Znao sam da je tu blizu, ali nisam znao da je sakupljen iznos. Videćemo tek sutra kada to proknjiže“, kaže Pavle.

Podsetimo, večeras je objavljeno da je sakupljeno dva i po miliona evra za lečenje šestomesečne Vanje Malović, odnosno iznos koji je nedostajao.

Mala Vanja koja je rođena 13. maja u Beogradu boluje od spinalne mišićne atrofije tip 1. Ona u subotu puni šest meseci, kada je i vreme da primi lek „zolgensma“ u inostranstvu.

„U ovom trenutku, baš na rodjendan Vanjine mame – možemo da potvrdimo novac za Vanjino lečenje je prikupljen. Znamo da ovo čudo Božije pokreće još jedan talas suza, ali ovog puta suza radosnica. Snagom majčinih najčistijih želja i dobročisnstvom svih vas za samo 3 dana za Vanju je skupljeno preko milion evra. Beskrajno hvala svima“, objavljeno je večeras na Instagram stranici koja posvećena sakupljanju novca za lečenje male Vanje.

Bonus video – Razgovor sa mamom Vanje Malović

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare