Podgorica Crna Gora Montenegro prajd
Prajd u Podgorici Foto:SAVO PRELEVIC / AFP / Profimedia

"Postoji opcija da se promeni trasa šetnje, a uskoro će biti i zvanično saopšteno", kaže u izjavi za Nova.rs jedan od organizatora Evroprajda Goran Miletić.

Goran Miletić ispred organizacije „Evroprajda“ kaže za „Novu“ da postoji opcija da se plan šetnje promeni, ali da će konačna odluka biti doneta u petak.

„Za sada stoji u planu ruta koja je prijavljena, ali kako će ona na kraju izgledati to je na kraju druga priča. Šta ćemo na kraju konačno uraditi, to ćemo videti, ali objavićemo je jako brzo“, priča Miletić za Novu.

Na naše pitanje kada bi trebalo da bude objavljena, Miletić napominje da će to najverovatnije biti u petak ujutru.

„Postoji opcija da se promeni trasa šetnje, a konačnu odluku ćemo doneti u petak kada će i biti saopšteno. Ono što već sad mogu da kažem da će šetnje definitivno biti“, zaključuje naš sagovornik.

Podsetimo, iako je MUP zabranio šetnju u okviru „Evroprajda“ organizatori su naveli da se od šetnje ne odustaje i da će ona početi u subotu u 17 sati ispred Skupštine.

Kada je reč o konkretnoj ruti prijavljena je trasa koja će ići od Skupštine do Kalemegdana. Šetnja će krenuti od doma Narodne skupštine preko Doma omladine, do Trga republike i Vasine i Studentskog trga, pa do Uzun Mirkove, Pariske, i Bulevara vojvode Bojovića do „Prajd Parka“ na Kalemegdanu.

Bonus video: Bilčik o Prajdu Zabranjena je maršruta, a ne šetnja

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)