Foto: Shutterstock

Direktorka Specijalne bolnice za nespecifične plućne bolesti "Sokobanja" dr Vesna Milanović oglasila se za Nova.rs nakon navoda da su se lekari Dragan Stanojević i Ivan Bogosavljević potukli u ovoj ustanovi tokom radnog vremena.

Direktorka Milanović za Nova.rs kaže da ne može da potvrdi da li je između dvojice lekara došlo do fizičkog kontakta jer je u to vreme bila na godišnjem odmoru.

„Ne znam zašto se o tome govori kada je do nesporazuma među lekarima došlo još pre dve nedelje. Tada sam bila na godišnjem odmoru, tako da ne mogu da vam potvrdim da li je došlo do fizičkog obračuna. Koleginica koja je jedina bila ovde kaže da ga nije bilo, a isto tvrdi i druga strana“, kaže nam direktora.

Ilustracija Foto Specijalna bolnica „Sokobanja“, Shutterstock

Kako objašnjava, kada se vratila na posao, čula je za navodni incident među lekarima.

„Pozvala sam doktora Dragana i pitala ga za zdravlje. Rekao je da neće zvati novinare, tako da sam iznenađena otkud odjednom ovo u medijima. U svim bolnicama i institucijama dolazi do nekih svađa među zaposlenima i ne diže se na ovakav visok nivo, pa nema razloga ni sada“.

Pročitajte još:

Na naše pitanje da li je tačno da je doktor Stanojević, koji tvrdi da je napadnut, na bolovanju, ona odgovara:

„Tačno je, čuli smo se, pitala sam ga kako je. Međutim, druga strana i koleginica tvrde da nije bilo nikakve tuče. Trebalo je da mi doktor Stanojević napiše prijavu jer ne mogu da reagujem na osnovu ‘rekla-kazala’. Zvanično nisam ništa dobila. Tako da nema razloga da bilo šta pišete. Dešavaju se takve stvari i po drugim bolnicama, pa se o tome ne piše“, kaže direktorka Milanović.

Podsetimo, prema tvrdnjama specijaliste pneumafiziologije i pomoćnika direktora za medicinu Dragana Stanojevića, njega je napao kolega radiolog dr Ivan Bogosavljević, pri čemu je navodno zadobio povrede u vidu hematoma i dva reza na glavi.

BONUS VIDEO: Lekari sa Banjice odbili da pošalju malu Sonju na operaciju, sad ih čeka suđenje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar