Crna Gora autobus nesreća Foto:REUTERS/Stevo Vasiljevic

U saobraćajnoj nesreći na Obzovici stradale su dve osobe - Podgoričanka Anđela Burzanović (19) i državljanin Velike Britanije A.N.D. (66), a dvadeset šest je povređeno.

Sudija za istragu osnovnog suda na Cetinju odredio je pritvor do 30 dana S.N. vozaču autobusa firme „Papović“ koji je bio za upravljačem u trenutku teške saobraćajne nesreće na Obzovici, javljaju „Vijesti“.

PROČITAJTE JOŠ:

„…S.N. određen je pritvor zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja iz čl.348 st.4 u vezi čl.339 u vezi st.1 KZ CG. Pritvor po ovom rešenju može trajati do mesec dana, a određen je po pritvorskom osnovu iz čl.175 st.1 tač.2 ZKP, odnosno zbog opasnosti od uticaja na svedoke“, piše u saopštenju koje potpisuje sudija Borko Lončar.

Nesreća na magistralnom putu Cetinje-Budva dogodila se u utorak u 12.10 časova kada je na usponu Obzovice, autobus prevoznika „Papović“ sa tridesetak putnika, mahom stranaca, prvo u dužini od pertnaestak metara udarao u zaštitinu bankinu, a potom probio ogradu i pao u ambis.

U toj saobraćajnoj nesreći stradale su dve osobe – Podgoričanka Anđela Burzanović (19) i državljanin Velike Britanije A.N.D. (66), a dvadeset šest je povređeno.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar