Beogradski aerodrom Nikola Tesla Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Zbog neizbežnih tehničkih razloga, poletanja i sletanja sa Aerodroma "Nikola Tesla" obustavljena su od 16.45 časova, potvrđeno je za portal Nova.rs. Ponovno uspostavljanje redovnog saobraćaja očekuje se oko 20 časova.

Kako smo ranije nezvanično saznali, navodno je pokidan glavni kabal za napajanje strujom, te da je zbog toga došlo do obustave poletanja i sletanja.

Više letova Er Srbije je preusmereno za Niš, a avion kompanije WizzAir iz Nice otišao je u Tuzlu.

Naš portal je kontaktirao Aerodrom „Nikola Tesla“, koji nam nije ni potvrdio, ali ni demantovao da li je uzrok obustave pokidan kabal.

„Zbog neizbežnih tehničkih razloga, poletanja i sletanja sa Aerodroma Nikola Tesla biće obustavljena od 16.45 časova. Ponovno uspostavljanje redovnog saobraćaja očekuje se oko 20 časova, a tokom večeri i potpuna normalizacija avio-saobraćaja. Izvinjavamo se putnicima i posetiocima zbog neprijatnosti i zahvaljujemo na razumevanju i strpljenju“, odgovor je Aerodroma Nikola Tesla u Beogradu.

Kompanija Er Srbije je ranije navela da je više letova te kompanije tokom popodneva i večeri koji su planirani za sletanje preusmereni na Aerodrom „Konstantin Veliki“ u Nišu.

BONUS VIDEO – Radovi i muke putnika na beogradskom aerodromu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare