Autoput saboracaj
Foto:BETAPHOTO/EMIL VAS

Na obilaznici oko Beograda, od tunela Straževica ka Bubanj Potoku, usporeno je odvijanje saobraćaja pa se apeluje na učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i poštuju saobraćajnu signalizaciju, saopštili su danas Putevi Srbije.

Na auto-putu između Niša i Pirota, radovi na sistemu za odvodnjavanje su na izlazu iz tunela Bancarevo, a za saobraćaj je zatvorena zaustavna traka i povremeno dolazi do zatvaranja vozne saobraćajne trake.

U tunelu Bancarevo za saobraćaja je zatvorena vozna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija preticajnom saobraćajnom trakom, u smeru ka Pirotu.

Na putu Kosmaj-Mladenovac, kod mesta Koraćica, do 11. septembra svakodnevno od sedam do 17 sati, izvode se radovi na sanaciji kolovoza uz naizmeničo propuštanje vozila.

U zoni petlje Ruma na auto-putu E-70, do 20. avgusta obavljaju se radovi na pojačanom održavanju pa se u smeru ka Beogradu saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu Miloše Veliki između Ljiga – Takova, u smeru ka Beogradu, do 18. avgusta svakodnevno u vremenu od sedam do 16 sati obavljaju se radovi na ispiranju kišne kanalizacije. Zbog toga je za saobraćaj zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj odvija voznom saobraćajnom trakom.

Putevi Srbije saopštavaju da na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.30 sati na izlasku iz Srbije na Horgošu i Kelebiji teretnjaci čekaju četiri sata, dok se putnička vozila na izlasku prelaza Gostun zadržavaju pola sata.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Bonus video – Napušteni gradovi sveta

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar