Foto: Nova.rs

Dragi ljudi, primetili ste već: portal Nova.rs od jutros izgleda značajno drugačije.

Novi dizajn koji je pred vama spremali smo mesecima, u želji da još bolje istaknemo obilje i raznolikost našeg sadržaja, kao i da već na prvi pogled dobijete ono najbolje od naše svakodnevne produkcije od više stotina tekstova.

Nudimo vam još više originalnog i kvalitetnog sadržaja iz svih sfera vašeg interesovanja – sporta, šoubiznisa, kulture, životnih tema, najnovijih vesti iz sfere automobila, IT, putovanja i mnogih drugih.

Naravno, ono što smo i do sada radili najbolje nećemo menjati – objavljivaćemo sve ono što se drugi trude da sakriju, i otvoreno ćemo izražavati mišljenje o svim pojavama u društvu.

Nećemo prestati ni da nudimo dijalog svim stranama, ma koliko nas jedna strana uporno odbijala. Samo, moraće da se navikne da odgovara i na nenaručena pitanja.

„Nova“ je gotovo svakog dana u 5 najčitanijih sajtova po „Gemiusovoj“ listi, a već mesecima u prva tri sajta u Srbiji na kojima provodite najviše vremena. Nastavićemo da se tehnički, dizajnerski, konceptualno i profesionalno unapređujemo. Svesni smo da generacije naših čitalaca – posebni „digital native“ milenijalci i Gen-Z – traže još i korak više.

Prvi korak smo napravili danas, uskoro očekujte da nas vidite u trku!

P. S. Vi, naši najverniji čitaoci, koji koristite Nova.rs aplikaciju, strpite se još nekoliko dana, nakon čega će nova verzija vašeg omiljenog medija biti dostupna u svim app storovima. Bićete zadovoljni.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare