U novinama “Nova”, u utorak, pročitajte: Policija nema dokaze da su “vračarci” planirali atentat na Aleksandra Vučića. Sledi novi udar na novčanike, poskupljuju struja, gas i hrana. Saznajte i kakvu je poruku Piksi poslao fudbalerima pred let za Bahrein.

U naslovnoj priči „Režim od bezbednosti predsednika pravi rijaliti“, „Nova“ vođena izjavom načelnika SBPOK Ninoslava Cmolića o tome da nema dokaza da je planiran atentat na Aleksandra Vučića, razgovarala je sa sa pravnicima o tome šta se krije iza tvrdnji o ugroženosti predsednika.

Cmolićevo saopštenje oni mahom, smatraju potvrdom da je plasiranje informacije o ubistvu predsednika tokom otkrivanja spomenika Stefanu Nemanji u Beogradu, klasičan spin koji, kako kaže advokat Ivan Ninić, služi za uznemirenje javnosti i bildovanje rejtinga, te da je to danas jedna morbidna tehnika vladanja.

Građanima Srbije uskoro sledi novi udar na novčanike: Prvo poskupljuju struja i gas, a onda i hrana

Skok cena u datoj situaciji je, prema oceni stručnjaka, neminovan, a glavni krivci za to su nestručni kadrovi u „Srbijagasu“ i EPS-u

U Ministarstvu rudarstva i energetike je potvrđeno da će do korekcije cena struje i gasa sigurno doći, ali bez zvaničnih informacija o tome kada i u kojoj meri.

Bankari pooštrili uslove za pozajmice zbog neizvesnih ekonomskih prilika i rasta euribora: Banke sve teže daju kredite sa fiksnom kamatom

U odnosu na pre tri-četiri godine, ove kamatne stope su uvećane za duplo, a pojedine banke su ovakvu vrstu zaduživanja čak i povukle iz svoje ponude

„Nova“ donosi i intervju sa rediteljem Jagošem Markovićem, uoči premijere predstave „Magbet“ u nacionalnom teatru

„Nisam ja u mračnoj fazi, nego ceo svet. Nikad više priče o pravima čoveka i tolerancije, a nikad više gaženja i manipulisanja, i to sve providno, očigledno, posebno u poslednje dve godine, kaže poznati reditelj u razgovoru za „Novu“.

Šou selektora Srbije pred let za Bahrein: Bićemo dobri, Mitrovića vodim u Katar i sa jednom nogom

Dragan Stojković Piksi, selektor Srbije, obratio se poslednji put pred put „orlova“ na Mundijal i priredio je pravi šou. Otklonio je mnoge nedoumice, ali i odlučio da se našali nekoliko puta. Posebno je javnost zanimalo kakvi su lekarski izveštaji kada su u pitanju Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović, koji su propustili poslednje mečeve zbog povreda.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

Bonus video:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar