U novinama "Nova" u utorak pročitajte: Šta sve poseduje firma bliska SNS "Milenijum tim", da li Srbija menja kurs i klizi u zagrljaj Rusiji kako bi prvocirala Zapad. Proširuje se istraga u slučaju ubistva penzionera u zatvoru: Pod lupom tužioca troje stražara i lekar.

Naša vlast sve češće „namiguje“ Istoku i provocira EU: Srbija klizi u ruski zagrljaj

Demonstrira se taktika ako nas EU neće, ima ko hoće, a to je Rusija. Sve su češći brifinzi predsednika Vučića i ambasadora Rusije Aleksandar Bocan Harčenka, bliskost se demonstrira i na terenu sporta, dok se na račun evropskih političara upućuju oštre reči.

Impresivna imovina „Milenijum tima“ i ćerki firmi: Instituti, stanovi, lečilišta, hoteli, vinarija i hektari parcela

Preduzeća Ivana Bošnjaka i Stojana Vujka, pored „Jugoslavije“, vlasnici su i „Goše“, „Jaroslava Černog“, „Navipa“, specijalne bolnice u Vranjskoj Banji…

Proširuje se istraga za ubistvo penzionera u KPZ „Padinska Skela“: Trojica stražara i zatvorski lekar pod lupom tužioca

Srećku S. (20), Saši S. (21) i Daliboru P. (22) zbog zlostavljanja i ubistva Stanimira B. (74) preti višegodišnja zatvorska kazna, a prema saznanjima „Nove“, očekuju se krivične prijave i protiv zaposlednih u KPZ.

Autor dokumentarca „Magična sedmica“ govori za „Novu“: Kad je Kukoč video film o sebi, video sam mu suze u očima

Sa Tonijem sam pregovarao i sve dogovarao tri, četiri godine. Uradili smo jedan sjajan intervju za Sport klub tokom korone, i to u trenucima kada je izašla serija o Majklu Džordanu „Poslednji ples“, kaže Sabahudin Topalbećirević, uoči premijere filma o velikom košarkašu na Martovskom festivalu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar