Novine "Nova" u vikend izdanju objavljuju tekst o kompaniji GAT iz Novog Sada koja je dobila posao izgradnje solarne elektrane "Petka" u Kostolcu, vredan 1,36 milijardi dinara, a pre toga je gradila stadion u Leskovcu vredan više od 20 miliona evra.

Na njenom čelu je i dalje Dejan Slijepčević, čovek koji je dva puta privođen u inostranstvu, poznat po bliskim vezama sa vrhom SNS.

U tekstu „Pacijent kao nov pet dana posle operacije“, pročitajte o podvigu hirurga u Institutu za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“.

Oni su, prvi put u Srbiji, operisali srce 72-godišnjem Nišliji a da mu prethodno nisu otvorili grudni koš, što je glavni razlog za aplauze iz celog sveta.

Bavimo se i keš kreditima, kao jednom od najpopularnijih, ali i najskupljih pozajmica: „Uzmeš 600.000 dinara, a banci vratiš više od milion“.

Mnogi građani kojima je hitno potreban novac, ni ne razmišljaju o tome koliku će kamatu morati da plate.

Pročitajte i o snažnoj eksploziji u centru Smedereva u rubrici pod naslovom „Razneo se bombom zbog neplaćene kirije“.

Đ. A. je aktivirao eksplozivnu napravu ispred stana koji je izdavao, nakon svađe sa podstanarima koji su mu, navodno, godinama dugovali novac.

Glumica Mina Nikolić u razgovoru za naš list, uoči beogradske premijere filma „Pored tebe“, ukazuje da je reč o ostvarenju koje će dopreti i do mladih i do starijih, kod kojih će probuditi jugonostalgiju.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.