U novinama Nova u četvrtak pročitajte šta stoji iza navodnog sukoba na liniji ministarstvo građevine - Vlada - EPS u tekstu pod naslovom "Zorana tuži Grčića, a zapravo tuži Vučića".

Vlada je nepostupanjem dovela do toga da javno preduzeće vodi neko kome je istekao mandat, a zna se da nema u Srbiji nijednog postavljenja koje ne aminuje Aleksandar Vučić.

„Posle prisluškivanja ruske opozicije, Srbija teško u EU“, tvrdi u eksluzivnom razgovoru za „Novu“ Vilijam Bil Brauder, koji je vodio kampanju za Magnitski zakon koji omogućava sankcije protiv onih koji krše ljudska prava.

„Standardi koje je postavila EU pomogli su mnogim zemljama da izađu iz ‘močvare’ diktature i kriminala. Nije prijatno gledati šta se dešava danas u Srbiji, ali možda se to promeni vremenom, sa novim ljudima i novom vlašću“ kaže Brauder.

U novom broju saznajte kako je Milena Dravić naljutila Miroslava Krležu. To je samo jedan od detalja iz knjige „Dnevik 2013 – 2020.“ pisca Bore Ćosića, – zbirci eseja u kojoj provejavaju sećanja na umetnike koje je sretao.

„Sa sedam godina sam odlučio da budem pevač“ kaže za „Novu“ pevač Jašar Ahmedovski.

„Kada sam počinjao karijeru osamdesetih godina tada se zaista znalo ko zna da peva. A sada može i ko zna i ko ne zna, ko je polovičan, ko nema harizmu. Nekada je bila prva stavka da čovek mora da zna da peva“, priča Ahmedovski.

U kojoj meri će deportacija i stavovi o vakcini poljuljati status Đokovića čitajte u tekstu „Novakovo bogatstvo od sponzora na kocki„. Procena je da bi posle Australije, prihodi od sponzorstava mogli da budu dovedeni u pitanje.

BONUS VIDEO: Protest ispred Vlade Crne Gore, traži se smena Dritana Abazovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar