Novine "Nova", u vikend izdanju, pišu o velikoj tragediji koja je zadesila fudbalski svet i našu zemlju odlaskom Siniše Mihajlovića, koji je u petak preminuo u bolnici u Rimu.

„Srbi, ne gledajte na sebe kao na žrtvu“, poručio je u ekskluzivnom oproštajnom intervjuu za „Novu“ Stanislav Hočevar, odlazeći beogradski nadbiskup.

„U crkvi je tako da više taktiziramo ili da želimo da budemo društveno-politički korektni. Ja ne podnosim tu korektnost. Ako sam došao tu, ja moram da budem i Srbin. Srbin u smislu da prihvatam svu kulturu, svu istoriju, sve što je Srbiji najdraže. To neki nisu voleli“, istakao je Hočevar.

Pod naslovom „Torlakove zastarele vakcine završe kao medicinski otpad“, list piše da je nekada čuvenom farmaceutskom gigantu iz Leskovca vraćeno čak 4.600 doza, jer im je istekao rok.

List otkriva i ko je Saša Cvjetan, osuđivani ratni zločinac, koji je zbog šverca droge uhapšen u Atini: „Počeo kao ubica žena i dece, završio kao vođa kartela“.

„Bliski susret Koče s Čerčilom u pidžami“, naslov je teksta o intrigantim putevima jugoslovenske diplomatije.

Tu je i najava za finalnu utakmicu Argentina-Francuska na Mundijalu i borbi za treće mesto između Hrvatske i Maroka: „Mesija čeka ‘Boginja’, a Mbape čuva krunu“

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO: Minut ćutanja u Areni zbog smrti Siniše Mihajlovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar