U novinama "Nova", u utorak pročitajte, predsednik ponovo najavio odlazak sa čela SNS: "Vučić moćan i bez stranke, naprednjaci ga mole da ne ode“.

„Ako osoba koja dođe na čelo SNS bude, u šta ja verujem, bliska Vučiću, ako to bude osoba koja na neki način sledi njegov put, ako to bude osoba koja ne izaziva podele u SNS, onda mislim da se mnogo toga neće dramatično promeniti, jer će na neki način Vučić zadržati istu onu političku moć koju ima i sada“, kaže Bojan Klačar (Cesid)

Glumica Mira Banjac u intervjuu poručuje: „Glumci su moja porodica“.

„Kad je umrla moja majka, koja je bila jako vezana za mene, svi su rekli: ’Jao, šta će sada Mira’? Imala sam maloga sina, ali znala sam da će me čuvati glumci“, kaže u razgovoru za naš list velika dramska umetnica.

U tekstu „Žedna Srbija na plus 40“ saznajte koje su probleme u vodosnabdevanju širom zemlje izazvale paklene temperature.

„Valjevo, Sokobanja, Vrčin, Sopot i Krčedin, samo su neke od tačaka na mapi Srbije gde građani ovih dana tokom tropskog talasa nemaju vodu“.

Pročitajte zbog kojih pehova tokom karijere je Ivana Vuleta ostajala bez medalja.

„Ponovo se nije dalo Ivani Vuleti da osvoji medalju na Svetskom prvenstvu. Kao neki loš usud da je prati, pa je i ovoga puta na prilično bizaran način ostala bez još jednog velikog odličja u sjajnoj karijeri koja se bliži kraju, kako je i sama priznala“.

Potražite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO: Vrelina na Balkanu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar