Novine "Nova", od utorka, pišu kako su poslanici Srpske napredne stranke zbog govora Vladete Jankovića šutirali skupštinske klupe, dok je opozicija pozdravila obraćanje ovog nastarijeg člana parlamenta koji je, u kritičkom obraćanju, istakao da je Srbija u jednopartijskom sistemu sa jednom strankom i neprikosnovenim vođom.

„Novi Sad je okupiran i terorišu ga Andrej Vučić i Zvonko Veselinović“, ističe u intervju za „Novu“ Borislav Novaković, potpredsednik Narodne stranke.

„Nova“ piše kako je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski poručila stanarima devet izgorelih stanova u Ulici Aleksandra Medveda, koji žive na zagarištima svojih domova, da ne mogu da računaju da će grad da im pomogne.

List piše kako će u najnovijem talasu pandemije koronavirusa najugroženiji biti srčani bolesnici i stariji od 65 godina.

Pod naslovom „Tiho i skromno si pomerao granice“ novine „Nova“ prenose kako je izgledao ispraćaj nedavno preminulog Branka Cvejića, jednog od najpoznatijih srpskih glumaca i nekadašnjeg upravnika Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

Nije sramota uzeti bakšiš, ali ja uglavnom pevam na koncertima“, ističe u ispovesti za „Novu“ pevačica narodne muzike Gordana Lazarević.

Pronađite svoj primerak novina “Nova”.

BONUS VIDEO: Novinarka Newsmax Adria prostim pitanjem zbunila sve naprednjake u Skupštini Srbije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar