Novine "Nova", u četvrtak, pišu da je bivša državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović u svojoj odbrani pred sudom optužila nekadašnjeg ministra policije Nebojšu Stefanovića da je štitio vođu kriminalnog klana Veljka Belivuka.

Funkcioner SNS i advokat Vladimir Đukanović, kako piše list, zatražio je od suda da njegovu branjenicu suoči s bivšim ministrom policije, za koga smatra da bi umesto nje „trebalo da sedi na optuženičkoj klupi“.

U tekstu „Država još više zarađuje na gorivu zahvaljujući Uredbi“, list piše zašto gorivo u Srbiji neće biti jeftinije bez obzira na ograničenje cene.

„Opozicija se opet udaljila od pobede u Beogradu“, tvrdi Biljana Stojković iz koalicije „Moramo“.

„Baka Mara će završiti na ulici, preprodali joj stan koji je kupila“, piše list o sudbini žene iz Kraljeva koja je žrtva prevare.

„Nova“ prenosi i ispovest Aleksinčanke koja je posle sedam godina uspela da dokaže da je lekarska greška kriva za smrt njenog deteta: „Držao je moju mrtvu bebu i vikao ’Pogledaj, šta si uradila’“.

Pod naslovom „Lazićev debeli dosije pun skandala i prekršaja“ list piše kako je zbog vožnje pod dejstvom alkohola i droge priveden pevač Darko Lazić koji već devet godina vozi bez vozačke dozvole.

BONUS VIDEO: Rat naprednjaka

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar