U novinama "Nova", u utorak, pročitajte šta govore podaci Eurostatata o odlascima iz zemlje od 2013. godine u tekstu "Za vreme vladavine SNS iz Srbije otišlo 350.000 građana".

Najviše ljudi, čak 80 odsto otišlo je zbog posla u zemlje Evropske unije. Podaci pokazuju i da se najčešće odlazi u Hrvatsku, Mađarsku, Austriju, Francusku i Slovačku.

O pozadini nepristojne ponude vlasnika televizija Prva i B92 kompaniji SBB čitajte u tekstu „‘Telekom’ parama građana preplaćuje režimske televizije“. Veze Srđana Milovanovića , vlasnika Prve i B92 i generalnog direktora „Telekoma“ Vladimira Lučića skirvane su od javnosti, ali su ih jasno ilustrovale brojke – u pitanju si milioni evra koje je ‘Telekom’ slio u projekte iza kojih stoji Milovanović, a danas su dostigli sumu od 38 miliona evra.

Crnogorski novinari za „Novu“ govore o debaklu DPS na lokalnim izborima u Crnoj Gori.

„Ako je nekada ideologija DPS bila vlast, danas je to izazivanje tenzija i političke nestabilnosti“, ocena je Srdana Kosovića glavnog i odgovornog urednika „Vijesti“. Pročitajte i ko je Jakov Milatović, čovek koji je viđen za gradonačelnika Podgorice.

„Mi se bojimo velikih ljudi“ kaže za „Novu“ Sanja Domazet, književnica koja je za putopisno delo „Na kafi kod Šekspira“ dobila nagradu „Ljubomir P.Nenadović“.

Stručnjaci sa Harvarda imaju formulu za vraćanje u formu posle duge pauze. Oni tvrde da dvadeset minuta hodanja smanjuje rizik od srčanih bolesti za trećinu.

U novom broju pročitajte i koji svetski džetseteri nisu odoleli Srpkinjama.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO: Policajac udara narodnog poslanika Aleksandra Jovanovića Ćutu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar