U novinama „Nova“ u petak pročitajte kako će predsednik Srbije za samo sedam dana tri puta biti u Nišu, a kako saznajemo, to ima veze s lošim rejtingom SNS u ovom gradu. Krajem prošle nedelje u hotelu „Nais“ održan je sastanak naprednjaka iz centralne Srbije sa Aleksandrom Vučićem i predsednikom Izvršnog odbora SNS Darkom Glišićem, koji nije bio prijatan...

U tekstu pod naslovom „Brisel i Beograd za kompromis, Priština protiv“ bavimo se neuspešnim nastavkom dijaloga o rešavanju problema Kosova. Evropski šef diplomatije Žosep Borelj je izjavio da Kurti „insistira da se de fakto priznanje uspostavi kao prvi korak“.

„Sprema se pobuna i veliki štrajk u EPS-u“: Sindikat radnika „Elektroprivrede“ ogorčen je zbog blokade računa solidarnog fonda, koji je služio za lečenje zaposlenih. Iz ovog Sindikata poručuju da će obustaviti rad ukoliko naredne nedelje ne dobiju od Vlade predlog rešenja ovog problema.

Saznajte kojim se sve sredstvima i metodama u Srbiji zataškavaju stvari. Službena beleška inspektora Slobodana Milenkovića da mu je nuđen mito za „Jovanjicu“ samo je jedan u nizu slučajeva koje je vlast pokušala da sakrije iza oznake „strogo poverljivo“.

„Bjelica – Zvezdin džoker za trofeje“: Crveno-beli su dolaskom ovog igrača iz Fenerbahčea zatvorili centarsku liniju za predstojeću sezonu i tako zaokružili jednu od najraznovrsnijih unutrašnjih postava u Evropi.

***

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar