U novinama "Nova" u utorak pročitajte: Aklademik Dušan Teodorović otkriva ključ za pobedu opozicionog kandidata na predstojećim izborima. Saznajte I zbog čega je Aleksandar Vučić uhvaćen u laži i kako je nezavisni film, s najmanjim budžetom, trijumfovao na dodeli Oskara.

Da mi imamo tužiteljku kao što je bila rumunska Laura Koveši, pričale bi se drugačije priče u ovoj zemlji. Da imamo tužilaštvo, koje uz sebe ima tužilačku policiju, imali bismo sasvim drugu situaciju. Znači, veliki krivac uz Aleksandra Vučića je Zagorka Dolovac, koja će morati da odgovara“, poručio je u intervjuu za „Novu“ akademik Teodorović.

Još jedna statistika uhvatila je Aleksandra Vučića u laži i raskrinkala njegove lažne grafikone kojima svakodnevno obmanjuje javnost da je Srbija „ekonomski tigar“ u regionu.

U novoj fakultetskoj godini, buduće brucoše očekuje izmenjen cenovnik ukoliko se upišu na samofinansiranje. Koje fakultete očekuje poskupljenje, koji su najjeftiniji, a koji najskuplji, takođe možete saznati u poslednjem broju novina „Nova“.

Ekskluzivno: Reditelj Robert Bošković najavljuje operetu – spektakl u Madlenianumu, a saznajte i kako da pobedite nesanicu i koja sportska disciplina je najbolja za skidanje celulita.

***

BONUS VIDEO: Survivor, epizoda 09

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar