Novine „Nova“ u vikend izdanju objavlju kako je štrajk u „Pošti“ i upad policije u „D Express“ ogolio krizu naprednjaka: „Rejting pada, a vlast gasi požar napadom na privatne firme“.

„Vučić gubi kompas, nema moralne kočnice i očigledno misli da mu je sve dozvoljeno u borbi za opstanak na vlasti. Može svakog da označi kao neprijatelja Srbije“ navodi za „Novu“ Srđan Milivojević, iz Demokratske stranke.

List podseća na slučaj koji je uzdrmao državni vrh, a još uvek nije dobio svoj pravosudni epilog: „Skoro tri godine bez odgovora koje je prisluškivao“.

„Od gromoglasne tirade, međusobnih optužbi za zaveru, zaklinjanja na vernost vođi, pa sve potpunog muka, kako državnih funkcionera, tako i institucija kada je reč o špijuniranju šefa države“ navode novine.

„Desetine miliona evra potrebne da se ’Torlaku’ vrati stara slava“ poručuje za „Novu“ Luka Dragačević, novi direktor nekadašnjeg giganta naše farmaceutske industrije.

List prenosi priču i o srednjoškolki iz Žitorađe koja je kroz humanitarne akcije za mesec dana obezbedila 30.000 evra: „Magdalena skupila novac da spase život bolesnoj sestri“.

Za „Novu“ o Beogradu kakvog pamti, karijeri i novoj ulozi govori glumica Mirjana Joković: „Nekada sam birala da budem u senci, to mi je bilo poštenije“.

„Postoji javni život koji često nema nikakve veze sa tvojim ličnim, a ne može da se izbegne zato što si ti imidž svog posla. To je sve jedna šizofrena veza i mnogo puta sve zavisi od nivoa moći, ko je kad, gde i kako odlučuje“ priča glumica.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

***

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar