NOVA BR 72 PDF-1

U broju od utorka „Nova“ je istraživala pozadinu kampanje zamenika gradonačelnika koji sa „pokretnom kancelarijom“ obilazi beogradska naselja i tako održava sopstvenu vidljivost pred novu raspodelu uloga posle narednih izbora.

Za „Novu“ je govorio Boris Tadić, predsednik Socijaldemokratske stranke koji tvrdi da je opoziciju „skupo koštao boljševizam“ unutar nje i kaže da još nije doneo odluku da li će se kandidovati za predsednika Srbije, kao i poznati fotograf Jadran lazić koji je fotografisao najpoznatije ljude sveta.

U tekstu „Građani strahuju da će bankama morati da vrate novac“ bavimo se nepoznanicama koje je izazvala odluka Vrhovnog kasacionog suda da banke imaju pravo da naplaćuju troškove obrade kredita i troškove osiguranja stambenog kredita čime je derogirana potpuno suprotna odluka ove pravosudne institucije da na to nemaju pravo.

Donosimo priču o bahatom predsedniku skupštine opštine Trstenik koji je napao građevinskog inspektora zbog zabrane radova na nelegalnom gradilištu njegove rođake.

BONUS VIDEO: Boris Tadić, bivši predsednik Srbije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar