U novinama "Nova" u utorak pročitajte ko je odgovoran za brojne propuste nadležnih službi nakon snega koji je paralisao Srbiju. "Nova" istražuje ko su "pet krivaca odgovornih za snežnu apokalipsu".

„Vučića moramo da oteramo u drugi krug izbora“ kaže za „Novu“ Pavle Grbović Predsednik Pokreta slobodnih građana.

„Nužno je razbiti mit o nedodirljivosti vlasti SNS. U Beogradu idemo na pobedu, dok na nivou Republike moramo da onemogućimo SNS da samostalno ima većinu“, objašnjava lider PSG.

Reporteri lista „Nova“ ušli su u Centar za sekvenciranje genoma u Institutu za molekularnu genetiku da bi videli kako rade srpski lovci na viruse koji vode borbu sa koronom.

Valentina Đorđević rukovodilac Laboratorije za molekularnu biologiju objašnjava da će u ovom centru moći da prate dešavanja za pandemiju i budu spremni za sledeće korake, kao i da će ako nas ponovo zadesi neka pandemija biti u mogućnostiu da momentalno reaguju.

„Roditelje pljačkaju preko visokih cena udžbenika“ tvrdi za naš list Aleksandar Kavčić, osnivač Fondacije „Alek Kavčić“.

„U sledećih nekoliko meseci očekujemo da ćemo postaviti još dvadesetak novih udžbenika na sajt. Cilj je da za dve godine pokrijemo celu osnovnu školu“, navodi on.

Najbolja evropska glumica Jasna Đuričić za „Novu“ priča o nagradi koju je dobila na dodeli „Evropskih oskara“ u Berlinu za ulogu u filmu „Quo vadis Aida“ u tekstu pod naslovom „Potrebna nam je katarza da završimo sa našim mrakom“

Koje zahteve imaju domaće zvezde od organizatora koncerata čitajte u tekstu „Lepoj Breni voće, Karleuši grickalice, a Đaniju alkohol“.

BONUS VIDEO: Predlozi iz utiska nedelje od 12. decembra

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare