U novinama “Nova” u petak pročitajte: Zašto je slučaj devojčice Danke Ilić na klimavim nogama; Kojih je pet urgentnih zadataka sačekalo novog-starog ministra Zlatibora Lončara; Šta se krije iza stopiranja nabavke 25 novih tramvaja.

Za opstanak postupka ključni materijalni tragovi kojih zasad nema: Slučaj Danke Ilić (2) na klimavim nogama

Ono što tužilaštvu treba je čvrst i nepobitan materijalni dokaz koji bi eventualno potkrepio ta priznanja. To bi bio DNK Danke Ilić, koji bi je „vezao“ za osumnjičene, kaže za „Novu“ advokat Aleksandar Zarić.

Zašto je stopirana nabavka 25 novih tramvaja za Beograd: Cena napumpana, uslovi sumnjivi, favorizovana firma iz Turske

Tender je „srušila“ kragujevačka firma „Siemens Mobiliti Srbija“, saznaje Forbs, ali su se i drugi potencijalni ponuđači žalili na kratak rok, kao i da je GSP postavljanjem određenih specifičnih uslova ograničio konkurenciju i diskriminisao ponuđače.

Zdravstveni radnici opominju novog-starog ministra zdravlja: Pet urgentnih zadataka za Zlatibora Lončara

Medicinari traže povećanje plata, zapošljavanje lekara i sestara, ukidanje lista čekanja, obnovu porodilišta…

„Nova“ na 60. Bijenalu u Veneciji: Stranci svuda, a strance niko ne vidi

Najveća smotra savremene umetnosti na svetu protiče u znaku obračuna autora s nekim od najmračnijih epizoda ljudske istorije, poput kolonijalizma i institucionalizovanog rasizma nad narodima i zemljama Afrike i Azije. Mali paradoks: Svuda oko njih bili su radnici koji su obavljali najteže fizičke poslove i svi su bili iz – Afrike i Azije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar