U novinama „Nova“ pročitajte zašto je pokret čije formiranje Vučić najavljuje za Vidovdan njegova poslednja linija odbrane.

Izvori „Nove“ navode da su pojačani pritisci na stranke koje predvode Ivica Dačić i Dragan Marković Palma uđu u pokret i pored podeljenih mišljenja naročito među socijalistima. Naši izvori navode da će jedno od poznatih imena pokreta biti glumac Lazar Ristovski.

Svi su za izbore u Beogradu izuzev Aleksandra Šapića kaže za Novu Dobrica Veselinović šef odborničke grupe Moramo u Skupštini grada Beograda.

„Za ovih godinu dana dobili smo gradonačelnika nespobnog da vodi ovaj grad, koji ne razume probleme grada i ne ume da ih reši“, navodi Veselinović.

„Srpska knjižica važi u 21 zemlji, ali ne i u Grčkoj“ naslov je teksta u kojem su novinari „Nove“ utvrdili da se osiguranje koje obezbeđuje RFZO odnosi samo na pružanje hitne medicinske pomoći i u slučajju neposredne opasnosti po život, zbog čega u turističkim agencijama navode da je praktičnije uplatiti privatno osiguranje.

„Nova“ saznaje koja su tri imena u igri za novog svedoka protiv Belivuka.

Vođa kriminalne grupe koja se tereti za sedam likvidacija je naveo da ima saznanja da će se u postupku pojaviti novi okrivljeni saradnik. Kao kandidati za novog svedoka navode se Vlade Draganić, Nebojša Janković i neimenovani pripadnik grupe „vračarci“.

Pročitajte i zašto nije bilo značajne i velike pank grupe u glavnom gradu.

„Za sadašnju i moju generaciju percepcija onoga što je pank nije ista. Meni je sve što vidiš kao pank nikad nije ni bio pank već pomodni šablon. Više mi je pank „Šarlo akrobata“ nego „Goblini“, „Ritam nereda“ ili Direktori“, navodi slikar Uroš Đurić,

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar