U novinama „Nova“ u petak pročitajte koji tajkuni SNS vladaju klubovima i prvi su na državnim tenderima.

Dragoljub Zbiljić uvećao poslovanje deset puta, uglavnom poslujući sa EPS, Ostoja Mijailović je predsednik KK Partizan i prodaje džipove, protiv Slaviše Kokeze je u toku predistražni postupak, dok je Srđan Milovanović prodao Kopernikus Telekomu za 195 miliona evra, a sada je vlasnik TV Prva i TV B92

„Zbog napada Narodne stranke straćen ozbiljan opozicioni potencijal u Skupštini“, kaže u razgovoru za „Novu“ Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde.
„Nema nikakvog smisla da bilo ko posreduje između nas i ljudi koji su nas optužili da smo u koaliciji sa SNS, da radimo zajedno sa tabloidima, koji su lagali da je Borko Stefanović kandidat Orlića i SNS-a“, navodi ona.

Ukoliko sud prihvati sporazum koji je Srđan Lalić sklopio sa tužilaštvom, on neće imati pravo na uslovnu slobodu već će morati da odsluži punu kaznu od 18 godina zatvora. Međutim, postoji mogućnost da mu se tokom trajana suđenja ukine pritvor ili zameni nanogicom. Opširnije u tekstu: „Veljin kasapin ne može iz zatvora, ali može iz pritvora“.

„Nova“ je proveravala koliko će roditelje koštati početak školske godine. Mame i tate za udžbenike, sveske i osnovne potrepštine osnovaca moraju da spreme oko 35.000 dinara.

Reporteri „Nove“ posetili su postrojenje Karamanci kod Bosilegrada za koje meštani tvrde da truje njih i okolinu. Zatekli su pune vagone koji izlaze iz okna, veliko jalovište, a zaposleni tvrde da se radi o redovnom održavanju. Iako je pilot-projekat istekao u februaru stiče se utisak da postrojenje funkcioniše.

U novom broju pročitajte i koje su najrizičnije kozmetičke procedure i kakve su posledice nedostatka čipova u automobilskoj industriji.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

***

BONUS VIDEO: Izjave poljoprivrednika ispred Vlade Srbije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare