U novinama „Nova“ u četvrtak saznaćete: Šta je pozadina odluke predsednika Srbije o povišenoj borbenoj gotovosti.

„Migovima“ na dronove novo plašenje ratom.

Upućeni u problematiku smatraju da je u pitanju „predigra“ pred presecanje kosovskog čvora, gde se, na unutrašnjem planu, šalje poruka da smo jaki i spremni na sve.

„Dok meni prete, Radoičić čest gost kod Vučića“, poručuje u intervjuu za „Novu“ Rada Trajković, predsednica Evropskog pokreta.

Saznaćete i zašto nemamo dovoljno domaćih cepiva, pa ih uvozimo iz Bugarske: Be-se-že vakcinu u „Torlaku“ nema ko da proizvodi.

Pod naslovom „Eksplozija rezervoara amonijaka u „Azotari“ nije ni razmatrana“, list piše o zabrinutosti Pančevaca jer je fabrika đubriva cenzurisala izveštaja o bezbednosti.

„Nova“ otkriva i kako je zataškana propala akcija hapšenja u Nišu: „Agenti BIA jurili bivšeg žandarma, pa se umalo poubijali“.

Lažna vest da je policajac ranio drugog policajca na radnom zadatku puštena je pre dve nedelje u javnost s predumišljajem, kako bi Bezbednosno-informativna agencija zataškala sopstveni fijasko.

„Radije ću u zatvor nego da platim 5.000 dinara“, poručio je za „Novu“ zrenjaninski glumac glumac Miljan Vuković koji je osuđen zbog učestvovanja u blokadi puta.

List piše i borbi koja očekuje Crvenu zvezdu i Partizan za nokaut fazu evropskih takmičenja.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

***

BONUS VIDEO: Podcast DLZ i Slobodan Prvanović 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar