Foto: Nova.rs

Dnevni list “Nova” piše o svim neistinama koje je ministar finansija Siniša Mali izgovorio o nekretninama Bugarskoj.

“Kupovinu stanova Mali je obavio u vreme kada je bio savetnik tadašnjeg potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića. Na toj funkciji Mali je bio zadužen za pregovore s Ujedinjenim Arapskim Emiratima o ulaganjima u kapitalne projekte – privatizaciju ‘Jat’ i izgradnju ‘Beograda na vodi'“ piše list povodom najnovije afere “Pandora papiri” u kojoj su istraživački novinari otkrili nove dokaza da je Mali kupio 24 stana u Bugarskoj, što je on ranije više puta demantovao.

O “Pandorinim papirima” iz ugla Crne Gore za “Novu” govori Vanja Ćalović Marković, izvršna direktorka Mreže za afirmaciju nevladinog sektora.

“Vreme je da Milo Đukanović krivično odgovara” ističe Ćalović objašnjavajući ofšor poslovanje kompanije u vlasništvu crnogorskog predsednika i njegovog sina.

Pod naslovom “Pet dokaza da je Jovanjica državni projekat” “Nova” prenosi neoborive činjenice o slučaju zaplene najveće plantaže marihuane.

“Država nema pred fašistima iz Levijatana” naslov je analize lista povodom skandalozne peticije koja se ovih dana potpisuje u Beogradu, a čiji zahtev je oslobađanje ubice Zorana Đinđića.

List podseća na dva istorijska koncerta u Zagrebu i Zaječaru kada su Bruno Longer iz “Atomskog skloništa” i Dušan Kojić Koja iz Discipline kičme “rokali sve dok oko njih nije zapucalo”.

Pred predstojeće utakmice fudbalske reprezentacije ove i naredne nedelje “Nova” u tekstu “Mitrović za gol daje i telo i dušu” objavljuje da rekorder Srbije želi da nastavi golgeterski niz.

BONUS VIDEO: Predlozi iz Utiska Nedelje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare