Izvor: Promo

Televizija Nova S će od 1. juna obogatiti svoju programsku šemu uvođenjem dvočasovnog jutarnjeg programa “Probudi se”. Novi format će voditi i uređivati poznata TV lica Nevena Madžarević i Danilo Mašojević.

„Naši reporteri uživo će se uključivati iz cele Srbije, donoseći priče iz svojih gradova, bićemo u stalnom kontaktu sa gledaocima i nastojati da nađemo odgovore i rešenja za njihove probleme, analiziraćemo političku situaciju, ugostićemo zanimljive i relevantne sagovornike iz svih oblasti ali i podsetiti na zaboravljene lepote Srbije“ navodi se u saopštenju TV Nova S.

Gledaoci će novi jutarnji program „Probudi se“ moći da prate svakog radnog dana od 5.55 do 8.00h i vikendom od 6.55 do 9.00h, a emisiju “Mentalno razgibavanje” sa Darkom Mitrovićem i Markom Stepanovićem, odmah po završetku – od 8 do 10 časova.

Tokom nedelje u studiju će ih dočekati Nevena Madžarević koju su imali priliku da upoznaju kao voditelja i urednika različitih informativnih emisija, ali i emisija zabavnog sadržaja.

Foto: Zoran Lončarević

„Jedini način da lično i profesionalno rastete je da budete u društvu najboljih, u sredini koja neguje kvalitet, kreativnost i visoke profesionalne standarde, tako da je moj dolazak na Novu bio jedini logični korak napred u karijeri. Posebno sam srećna što sam dobila priliku da učestvujem u stvaranju novog projekta od početka i što ću u kreiranju ‘Probudi se’ sarađivati sa talentovanim i obrazovanim TV urednicima, novinarima i reporterima. S obzirom na to da ću sa njima započinjati svaki svoj radni dan, važno je da ste u dobrom društvu. Ne sumnjam da će tu dobru energiju našeg tima prepoznati i gledaoci i da će biti sa nama na Novoj svakoj jutra od juna“, poručuje Nevena Madžarević.

Reporter i urednik Danilo Mašojević sada će se naći u ulozi voditelja jutarnjeg programa vikendom.

Foto: Zoran Lončarević

„Jedan od do sada najlepših izazova bio je kreiranje emisije ‘Među nama’ sa Majom Nikolić i Natašom Miljković na Novoj, i upravo su mi one bile i najveća podrška u donošenju odluke da prihvatim izazov i upustim se u uređivanje i vođenja jutarnjeg ‘Probudi se’. Jedva čekam da gledaoci upoznaju celu ekipu jutarnjeg programa Nove, jer nam za sada morate verovati na reč – očekuju vas reporteri i novinari zbog kojih ćete obožavati naša jutra. Tokom vikenda trudićemo se da vas upoznamo i sa svim kreativnim ljudima koji zavređuju pažnju, ali i da se bavimo i svim sportskim dešavanjima, jer i vikend jeste vreme za sport i razonodu”, kaže Danilo Mašojević.

Urednički tim jutarnjeg programa Nove čine Žana Bulajić, Jovana Milojčić, Vera Nikolić i Predrag Đukanović. Pridružuju nam se i reporteri Radovan Seratlić, Teodora Vasiljević, Filip Vidojević i Lana Nanovski dok će za tačne informacije o vremenskoj prognozi biti zadužen Marko Katić.

Ideja jutarnjeg programa „Probudi se“ jeste da izađe iz studija i bude u svakom mestu u Srbiji, a da istovremeno građanima pruži sve neophodne informacije za dobar početak dana, poručuju novinari i urednici ovog novog formata.

Televizija NOVA S može se pratiti u Srbiji preko SBB-a, D3 i Total TV-a kao i putem EON platforme koja je dostupna svima, bez obzira na internet provajdera.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare