U četvrtak u novinama "Nova" pročitajte zašto niko u namenskoj industriji nije odgovarao za pogibije radnika u tekstu "Rulet smrti u fabrikama oružja, 19 mrtvih za 15 godina".

„Spremna sam da spasavamo Srbiju od propasti“ kaže za „Novu“ Marinika Tepić koja će biti prva na listi za parlamentarne opozicije.

„Građani od nas traže da oslobodimo našu zemlju od tlačitelja. U suprotnom, naša država će ostati pogažena, zagađena, otrovana i prezadužena. Jednom rečju – nestaćemo“, objašnjava Tepić.

Meštanima su zabranjena okupljanja i pristup crkvi Sv.Đorđa u Gornjim Nedeljicama jer se bune protiv Rio Tinta, a lokalni sveštenik je kažnjen zbog dolaska Viole Fon Kramon u to mesto, saznaje „Nova“.

Aleksandar Jovanović Ćuta iz pokreta Ekološki ustanak poručuje patrijarhu Porfiriju da „svako ko odbije da se izjasni o Rio Tintu zapravo saučestvuje u zločinu nad sopstvenim narodom“.

„Današnji političari žele da obezbede i unuke“ kaže glumac Aleksandar Srećković Kubura povodom uloge Arse u Nušićevom komadu „Vlast“.

„Arsa iz ‘Vlasti’ je ministarski stric, čovek koji je bio nekada neka lokalna vlast, sreski načelnik, ali je otpao i više nije ambiciozan, a ipak voli da je blizu vlasti. Međutim, pošto se opekao, više ne želi da se u to kolo hvata. Za razliku od naših sadašnjih političara, koji iz tog kola ne žele da izađu nikada, ako je moguće ni njihova deca i unuci, nego da prave dinastije“ objašnjava glumac.

Relja Despotović iz trep benda „Crni Cerak“ u razgovoru za „Novu“ poručuje roditeljima – „Slušajte naše pesme da bi čuli šta se dešava deci na ulici“.

„Ulice, kriminal, droga – to je naše okruženje. Možemo da žmurimo na jedno oko i da se pravimo da nas to ne okružuje, ali svako ko je na ulici posle osam sati uveče, deo je tog okruženja“ otkriva Relja.

BONUS VIDEO: DLZ najava gosta Boban Stojanović

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar