Novine "Nova“ u tekstu „Režim urla iz Bokanovih usta“ pišu o skandaloznim uvredama izrečenim na račun potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić. "Da granice nema i da je sve dozvoljeno, ukoliko ste televizija naklonjena vlasti, moglo se videti kada je režiser Dragoslav Bokan na Pinku napao Tepićevu zbog njenog rumunskog porekla, karakterišući je kao 'državnog neprijatelja’“ ocenjuje list.

Pod naslovom „Vlast obećala da će pomoći Rio Tintu da dobije sve dozvole za rad“ novine „Nova“ ekskuluzivno objavljuju Memorandum o saradnji Vlade Srbije i rudarske kompanije iz 2017. godine.

U tekstu „Ubistvo u Miločeru pravi uzrok hapšenja Veljine grupe“ list otkriva da je, iako državni vrh tvrdi da su Veljko Belivuk, Marko Miljković i njihovi saradnici uhapšeni nakon domaće istrage, čitava priča pokrenuta zbog jednog nestalog „škaljarca“ sa francuskim državljanstvom.

List istražuje i zašto je šabačko tužilaštvo zažmurilo na nasilje u tom gradu uz ocenu da „tužiteljka štiti batinaše da bi napredovala u karijeri“.

Povodom 25. rođendana Muzeja Jugoslavije „Nova“ piše o raznovrsnim poklonima koje je dobijao predsednik Jugoslavije Josip Broz Tito.

„Zlatna lopta pukla zbog Mesija“ ocenuje list, analizirajući reakcije na dodelu nagrade za najboljeg fudbalera.

List donosi i jednu neobičnu priču zbog koje je srpski fudbal riznica rubrike „Verovali ili ne“.

„Nova“ vam i ove srede poklanja enigmatski dodatak na 16 strana.

BONUS VIDEO: Zelenović i Crni: Ili ćemo se boriti ili ćemo se skloniti

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare