Novine „Nova“ u četvrtak objavljuju da su radnici kragujevačkog „Fijata“ besni i najavljuju upad u fabriku, jer je menadžment kompanije vršio pritisak na zaposlene iako su pregovori zamrznuti.

„Mi smo odlučni da se ovome već jednom stane na put. Ako treba blokada, onda ćemo blokadama, a razmatramo i ulazak u fabriku“, rekao je Bojan Božović, sekretar Samostalnog sindikata „Fijat plastika“ za „Novu“.

List istražuje da li SNS može da izbegne koaliciju sa Ivicom Dačićem: „I sa manjinskom strankama Vučić može do stabilne većine i vlade“.

Pod naslovom „Armatura i stiropor skuplji za 100 odsto“ „Nova“ piše kako cene građevinskog materijala rastu iz dana u dan.

List prenosi i jednu neobičnu priču iz okoline Kosjerića o tome šta su sve ljudi odnosili iz zarobljeništva i logora, pa se tako Radovan Jovanović vratio sa bistom.

„Nova“ piše kako je na ovogodišnjem Sterijnom pozorju desio presedan, pa je jedna predstava iz Novog Sada preseljena u Beograd.

U tekstu „Rafa sprema veliki beg, Novaku ključan Vimbldon“ specijalni izveštač „Nove“ sa Roaln Garosa prenosi zašto je 59. susret Đokovića i Nadala proglašen jednim od najvažnijih mečeva u istoriji tenisa.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare