Veče sa Ivanom Ivanovićem Foto:promo

NOVA S od danas pa u narednih 30 dana je kuća najboljeg evropskog fudbala jer startuje EURO 2020! Pored ekskluzivnog prenosa utakmica Evropskog prvenstva, gledaoci će na NOVA S moći da uživaju i dalje u omiljenim emisijama kao i do sada, ali u izmenjenim terminima.

EURO 2020 počinje večeras u 21 h kada se igra prva utakmica Turska – Italija, a odmah nakon utakmice očekuje ih „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ od 23h. Ivan je ovog petka sa svojom ekipom spremio iznenađenje za gledaoce koji će imati priliku da uživaju u sjajnoj komediji celu emisiju.

Već u subotu nas čekaju tri nove utakmice. Pre svake emitovaće će se uživo studijske emisije u kojima će stručnjaci komentarisati i analizirati mečeve. Utakmica Vels – Švajcarska igra se u 15 časova, Danska – Finska u 18 h, a prenos meča Belgija – Rusija je od 21 h.

Fanovi Zorana Kesića zato će omiljenu emisiju moći da gledaju od 23 h, odmah posle meča.

Isti raspored utakmica očekuje nas i u nedelju, 13. juna kada u 15 časova startuje meč Engleska – Hrvatska, a tri sata kasnije i Austrija – Severna Makedonija, dok od 21 h Holandija igra protiv Ukrajine. Zbog toga ove nedelje nećemo birati najjači utisak sa Oljom Bećković i njenim gostima, već ćemo tu emisiju gledati ponovo 20. juna.

I tokom sledeće nedelje će se programska šema menjati pa će emisija „Među nama“ koju su gledaoci navikli da prate svakog radnog dana od 17 do 19 časova, ići u terminu od 17 do 18 časova, a sve večernje emisije: „ Četiri i po muškarca“, „Balkanskom ulicom“, „Pljiž“ i „Dobar, loš, zao“ biće na programu od 23 h.

Uživajte u sjajnom fudbalu i omiljenim emisijama na NOVA S!

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare