U novinama "Nova" u specijalnom vikend izdanju od 56 strana, po istoj ceni, čitajte ko su lekari u vajber grupi "Lekari i roditelji za nauku" u kojoj se pacijenti leče "ivermektinom" i drugim preparatima mimo zvaničnih preporuka. U Lekarskoj komori za "Novu" kažu da doktori koji dele vajber savete u ovoj grupi mogu da izgube licencu.

Kako vlast namerava da otuđi vile koje koriste Ana Brnabić i Tomislav Nikolić pročitajte u tekstu „Da li je moguć Miloševićev model otkupa kuća“.

Ko bi, ako bi se snimala serija „Diksi“ za Netfliks ili HBO, glumio glavne aktere afere o vezama vrha države sa kriminalom čitajte u tekstu „Mila Kunis kao Dijana, Kijanu Rivs kao Vučić“, u kojem se navodi i kome bi pripale uloge Nebojše Stefanovića i Veljka Belivuka.

„Nadam se da će ljudi početi sebe da gledaju kao superheroje“ kaže u eksluzivnom intervjuu za „Novu“ holivudska zvezda Anđelina Džoli najavljujući svoj novi film „Večni“ u kojem kao ratnica Tena sa prijateljima spašava zemlju od neprijatelja „devijanata“.

BONUS VIDEO: Luna park: Hotel Beograd – Neverovatna saga o 50 umetnika u 64 sobe Luna Lu kultura

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare