U četvrtak u novinama "Nova" pročitajte kako je kompanija "Politika novine i magazini" prodata Bobanu Rajiću, vlasniku kompanije "Media 026" u čijem vlasništvu je kompanija "Novosti".

Kasirkama u Maksiju kompanija „Deleze“ ponudila je aneks ugovora kojim će im zarada biti obračunata sa prvim stepenom obrazovanja, odnosno sa osnovnom školom. I dok kasirke tvrde da su im rekli da moraju da potpišu inače će dobiti otkaz, u kompaniji „Deleze“ se kriju iza nove sistematizacije „koja ima za cilj povećanje zaposlenosti“

„Nova“ saznaje da će 3. januara biti nastavljeni ekološki protesti. Blokade će biti u Jadru, Preljini i Požegi gde će bit blokiran auto-put, a akcije će trajati po tri sata.

„Pozivam sve građane da se priključe, da nas dođe što više i da napravimo velike blokade. Samo neka se blokira, jer ‘Rio Tinto’ definitivno nije rešio da ode iz Srbije“ kaže Aleksandar Jovanović Ćuta.

Istraživanje Fondacije pri Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu pokazalo je da građani Srbije moraju da rade najduže u regionu da bi mogli da kupe stan. Pod uslovom da na kredit za stan troše celu platu, za stan od 60 kvadrata potrebno je 13,3 godine, dok je Bosni i Hercegovini potrebno devet godina, u Hrvatskoj devet i po, u Severnoj Makedoniji 9,9, a u Crnoj Gori 11.

Da li će odluka organizatora Australijan opena izazvati domino efekat zbog koga bi svetski boj jedan u tenisu mogao da ispašta pročitajte u tekstu pod naslovom „Tenis strepi zbog Novaka, Đoković može da ostane bez trona“.

BONUS VIDEO: Najbolji profesor hemije u Srbiji – i Memedović se divi njegovom školskom kvizu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare