U novinama "Nova" u četvrtak čitajte o nemirima u fabrici guma "Linglong" u Zrenjaninu u tekstu "Pobuna u Linglongu - opšti štrajk i obračun sa obezbeđenjem". Vijetnamski radnici, njih oko 500 koji su stupili u štrajk, rekli su da je vest o njihovom položaju stigla i do matične zemlje gde i njihove porodice protestuju.

Kako će izgledati naredna četiri meseca predizborne kampanje u tekstu pod naslovom „Red satanizacije, pa red BDP, kao odbrana od razotkrivenih afera“.

Da li glavni grad može da „izdrži“ planove naprednjaka, pročitajte u tekstu „Dobro došli u Beograd 2031 – urbanistički haos i fekalije“. Sagovornici „Nove“ tvrde da Urbanistički zavod Beograda planira grad isključivo prema interesima investitora, a ne uzima u obzir potrebe građana, kao i da će, ako se ovako nastaviti, u pitanje biti dovedeni izvori pijaće vode.

„Izvukla sam Pravdu Jovanović iz senke brata Slobodana Jovanović“ kaže glumica Dragana Varagić opisujući ulogu u seriji „Vreme zla“ koja se emituje na televiziji Nova S.

Za „Novu“ govori majka Dragana Stojkovića u tekstu „Otkinuo mi je deo srca jer je daleko“. Desanka Stojković je ubeđena da će Srbija i u Kataru daleko dogurati.

BONUS VIDEO: Linglong – trenutak probijanja blokade

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare